• 1404/02/30 - 12:47
  • 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری جلسه‌ای پیرامون ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشکده دندانپزشکی

برگزاری جلسه‌ای پیرامون ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشکده دندانپزشکی

امروز در دانشکده دندانپزشکی جلسه‌ای با حضور دکتر مهدی زاده ریاست دانشکده، کارکنان و مسئولین فرهنگی این دانشکده برگزار شد که در آن به موضوع ترویج فرهنگ اقامه نماز و ایجاد محیطی معنوی‌تر برای دانشجویان پرداخته شد. این جلسه با هدف برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های مختلف برای گسترش فرهنگ نماز در میان دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی برگزار گردید.

در این نشست، ابتدا اهمیت نماز در تقویت روحیه فردی و اجتماعی مورد بحث قرار گرفت و بر لزوم ایجاد فضایی مناسب برای اقامه نماز در داخل دانشکده تأکید شد. مسئولین فرهنگی دانشکده نیز به بررسی مشکلات موجود در این زمینه و ارائه راهکارهایی مانند بهبود فضای نمازخانه‌ها، تنظیم زمان‌بندی کلاس‌ها و ایجاد تسهیلات برای حضور راحت‌تر دانشجویان در نماز جماعت پرداختند.

همچنین، در این جلسه، پیشنهاداتی برای تشویق دانشجویان به مشارکت در نماز جماعت و برگزاری دوره‌های آموزشی در خصوص اهمیت نماز و آثار آن مطرح شد. همچنین، به تشکیل گروه‌های دانشجویی برای ترویج بیشتر نماز و همکاری با تشکل‌های دینی اشاره شد.

در پایان جلسه، مسئولین فرهنگی به ارزیابی و نظارت مستمر بر روند اجرای این برنامه‌ها اشاره کرده و تأکید کردند که هدف اصلی از این اقدامات، تقویت ارتباط معنوی دانشجویان با خداوند و ارتقای روحیه همدلی و معنویت در محیط علمی است.

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 64250

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید